Principiile alimentare corecte trebuie aplicate, cu sfintenie. 5 mese pe zi, micul dejun obligatoriu, prinzul consistent, cina frugala, ziua inceputa cu un pahar mare cu apa calduta si lamiie, combinatiile corecte de alimente, consumul de alimente sanatoase, fructele mincate ca masa de sine statatoare – toate aceste lucruri trebuie sa faca parte, din viata ta.
MIC DEJUN: 250 ml de ceai sau cafea + 2 felii de piine + 50 g brinza de vaci degresata + 200 g salata (morcov, telina, patrunjel + 1 rosie)
GUSTARE: un fruct (mar, portocala, para)
PRINZ: o portie de mincare de legume (rosii, varza, praz, vinete, o ceapa, 10 ml ulei) + 75 g carne de pasare la gratar, fara pielita + 150 g fasole verde fiarta
GUSTARE: 250 ml lapte sau iaurt degresat
CINA: 150 g ciuperci, 50 g telina, 75 g peste slab la gratar + 1 fruct (piersica, mandarina, portocala)