marți, 13 aprilie 2010

Cura de slabire pentru 2 kg

Se slabeste 2 kilograme in 3 zile:

Mic dejun:
- salata de fructe, care sa contina: 1 lingura de branza slaba de vaci, 3 felii de ananas din compot, 1 mandarina, 4 alune
Pranz:
- salata din: 1 lingura de mazare fiarta, 1 lingura de ciuperci maruntite si fierte, salata verde, telina rasa, 1 lingura si jumatate de ulei de masline, 2 linguri de otet balsamic, 100 grame piept de curcan fiert, 50 grame sunca de pui, o felie de cascaval taiata marunt.
- un mar
Cina:
- pui cu ghimbir: 1 lingurita si jumatate de ulei de masline, 2 broccoli, 100 g pipet de pui fara piele, 2 linguri mazare, 1 lingura de ceapa maruntita, 1 lingura de ghimbir. Se pune uleiul intr-o tigaie, impreuna cu puiul taiat marunt si se lasa pe foc, amestecandu-se continuu timp de 5 minute. Apoi se adauga broccoli, mazarea, ceapa, ghimbirul si un sfert de cana de apa. Se fierb la foc mic timp de 20 de minute.
- struguri

Ziua 2
Mic dejun:
- iaurt si fructe (la alegere dintre: kiwi, portocale, zmeura sau capsuni) si 4 nuci.
Pranz:
- salata de ton: 1 conserva de ton, telina, 1 lingura si jumatate de ulei de masline si 2 linguri de otet balsamic, 2 frunze de salata verde. Tonul se amesteca cu telina. Peste frunzele de salata verde se pune amestecul de ton.
- o portocala.
Cina:
- peste la cuptor,peste care se adauga fasole verde fiarta, parmezan, piper, suc de lamaie si ceapa taiata marunt.
- 2 prune

Ziua 3
Mic dejun:
- omleta spaniola: 2 linguri de ceapa maruntita fin, 1 lingurita de piper, albusuri de la 6 oua, 1 lingura de lapte degresat, 1 lingura de pudra de chilli, 1 lingura jumatate de ulei de masline. Se amesteca ingredientele si se prajesc.
- o mandarina
Pranz:
- salata: 2 frunze de salata verde, 2 broccoli, piper fin, un sfert de cana de fasole uscata fiarta, 1 rosie taiata felii, 1 lingura si jumatate de ulei de masline si una de otet balsamic, 1 lingura de suc de lamaie, 150 g carne de pui la gratar (pulpa, piept).
- desert: o para
Cina:
- somon la cuptor cu salata de legume la alegere asezonata cu lamaie, otet balsamic si ulei de masline.
- desert: un mar si o pruna.